Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите СООПШТЕНИЕ - Продолжен рокот на заверка на зимски и упис на летен семестар

СООПШТЕНИЕ - Продолжен рокот на заверка на зимски и упис на летен семестар

Објавено 24.01.2017

 

С О О П Ш Т Е Н И Е

продолжен рокот на заверка на зимски и упис на летен семестар

 

 

Се продолжува рокот за заверка на зимскиот и упис на летниот семестар за академската 2016/2017 година за студентите од прв циклус студии до 30.1.2017 година (понеделник).

Студентите кои немаат попреченост со заверката и уписот на семестар, се замолуваат, заверката и уписот да ги извршат до петок, избегнувајќи го 25.1.2017 год., дефинираниот датум за пријавување испит за дополнителната ден сесија.

 

Скопје, 24.1.2017 година

Служба за студентски прашања на ФЕИТ

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ