Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите СООПШТЕНИЕ - Пријавување на испити за августовска/септемвриска испитна сесија за студентите од втор циклус на студии

СООПШТЕНИЕ - Пријавување на испити за августовска/септемвриска испитна сесија за студентите од втор циклус на студии

С О О П Ш Т Е Н И Е

ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ ЗА АВГУСТОВСКА/СЕПТЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА - ВТОР ЦИКЛУС НА СТУДИИ

(магистерски студии - ЕКТС)

 

Пријавување на испити за августовска/септемвриска испитна сесија за студентите од втор циклус на студии - магистерски студии ќе се врши од 21.VIII до 26.VIII.2013 год.

 

Пријавувањето е во сандачињата пред Службата за студентски прашања според бројот на студиската програма.

 

За пријавување на испит потребна е пријава со захефтана уплата од 50,оо ден. за администра­тивна такса (уплатницата да се захефта на местото обележано за таксена марка).

 

По овој рок студентите може да пријават испит со надомест од 400,00 ден.

 

Скопје, 19.08.2013 год.

Служба за студентски прашања при ФЕИТ