Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите СООПШТЕНИЕ-Одложување на испитите од 18 јуни 2014

СООПШТЕНИЕ-Одложување на испитите од 18 јуни 2014

СООПШТЕНИЕ

Одложување на испитите од 18 јуни 2014 година

 

Поради свеченото обележување на јубилејот 55 години од основањето на Факултетот, сите испити закажани на 18-ти  јуни  2014 се одложуваат по истиот распоред на 19-ти јуни 2014 година.


Продекан за Настава

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ