Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите СООПШТЕНИЕ - Краен рок за дипломирање и магистрирање за промоција 2017

СООПШТЕНИЕ - Краен рок за дипломирање и магистрирање за промоција 2017

Објавено 31.03.2017

С О О П Ш Т Е Н И Е

Краен рок за дипломирање и магистрирање за промоција 2017

 

 

Можност да бидат промовирани во годинешната промоција, која ќе се одржи во јуни 2017 година, ќе имаат студентите кои ќе магистрираат и дипломираат до 10.4.2017 година, а до 14.4.2017 година комплетно ќе ги завршат обврските со подигање на уверенијата за магистрирани и дипломирани.

 

 

Скопје, 31.3.2017 год.

Студентска служба на ФЕИТ

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ