Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Соопштение до студентите на студентските програми ИКИ и ИНФО

Соопштение до студентите на студентските програми ИКИ и ИНФО

Почитувани студенти,

Поради одржувањето на конференцијата CiiT во периодот од 20.04.2012 до 22.04.2012 година, на која учествуваат скоро сите наставници и соработници кои држат настава на студиските програми ИКИ и ИНФО во петок 20.04.2012 нема да се одржува настава на овие две студиски програми. Наставата за тој ден ќе се надокнади во сабота 05.05.2012.

 

Деканат на ФЕИТ

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ