Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Фотографии од Code@FEIT 2012

Фотографии од Code@FEIT 2012

Летниот курс „Вовед во програмирање - Code@FEIT2012“ го отвори Деканот на Факултетот за електротехника и информациски технологии“ проф. д-р Миле Станковски.

Неколку фотографии од отворањето:

IMG_0553.JPG

IMG_0542.JPG

IMG_0548.JPG

IMG_0543.JPG

 

 

 

IMG_0540.JPG

 

 

 

 

IMG_0539.JPG IMG_0550.JPG

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ