Лични алати
Пријави се

RedHat курсеви

Би сакале да Ве информираме дека се закажани првите термини за RedHat обуки за 2012 година. Истите се закажани по следниот редослед:

Обука

Од

До

Цена во ЕУР

Red Hat System Administration I

RH124

02.04.2012

06.04.2012

990,00

Red Hat System Administration II (incl. RHCSA)

RH135

23.04.2012

27.04.2012

1.090,00

Red Hat System Administration III (incl. RHCE)

RH255

14.05.2012

18.05.2012

1.190,00

Дополнително Ве информираме за можноста за попусти на наведените курсеви и тоа:

- При пријавување на повеќе обуки оддеднаш, добивате попуст на секоја од обуките и тоа:

а. За пријавени 2 обуки се добива попуст од 10% на првата и 20% на втората обука.

б. За пријавени 3 обуки се добива попуст од 10% на првата, 20% на втората и 30% на третата обука.

- При пријавување на повеќе учесници од една иста компанија следуваат соодветни попусти и тоа:

а. За минимум 3 пријавени учесници се добива попуст од 5%,

б. За минимум 5 пријавени учесници се добива попуст од 10%.

Попустите може да се комбинираат.

Повеќе информации во врска со обуките и термините, може да најдете на нашата веб страна redhat.inet.com.mk, кадешто исто така може да извршите и проверка на Вашето веќе постоечко познавање за Linux со помош на Pre-assessment Тest-от.

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ