Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Прв академски час на студентите од генерацијата 2016/2017

Прв академски час на студентите од генерацијата 2016/2017

кога 15.09.2016.
од 12:00 до 14:00
Додај настан во календар вКал (vCal)
иКал (iCal)

Pokna_prvcas2016.png

Првиот свечен час за студентите од генерацијата 2016/2017, запишани на прв циклус студии, ќе се одржи на 15.09.2016 (четврток) во 12 часот во Амфитеатарот на ФЕИТ.


Наставата во зимскиот семестар започнува од 19.09.2016 (понеделник).


Распоредот на часови по предметите од зимскиот семестар ќе биде објавен на 16.09.2016 (петок).

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ