Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Промоција на програмите за мобилност JoinEU-SEE, BASILEUS и SIGMA

Промоција на програмите за мобилност JoinEU-SEE, BASILEUS и SIGMA

На 17 декември (понеделник) 2012 година од 10.00 до 12.00 часот во Амфитеатарот на Филозофскиот факултет - УКИМ ќе се одржи промоција на програмите за мобилност JoinEU-SEE, BASILEUS и SIGMA.

Настанот се организира за следните ERASMUS MUNDUS Action 2 програми за мобилност на партнерските универзитети во ЕУ:

  • BASILEUS (www.basileus.ugent.be);
  • JoinEU-SEE (www.joineusee.eu);
  • SIGMA      (www.sigma.uw.edu.pl).

 

Прилог:

Меморандум на УКИМ

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ