Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Програма за стипендии на Германското стопанство за 2016 година

Програма за стипендии на Германското стопанство за 2016 година

Рок на аплицирање: до 15 ноември 2015

Ве информираме дека Германската стопанска комора во Македонија ја спроведува програмата за стипендии на Германското стопанство за 2016 година во својство на локален партнер на Одборот на германското стопанство за источните земји, кој е раководител на програмата во Германија. Целта на оваа програма е да обезбеди специјализација за квалификувани кандидати од Македонија во најуспешните германски компании, во пероид од 3 до 6 месеци. Оваа програма е подржана од Сојузната Влада на Република Германија и трошоците се покриени од Германската влада.

Рокот на пријавување е заклично до 15 ноември 2015 година на следната интернет страница: www.stipendienprogramm.org

FlyerAllEN.jpg

Flyer-All-DE.jpg

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ