Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Соопштение за бруцоши

Соопштение за бруцоши

Објавено на 4.10.2018

Драги студенти, почитувани професори

 

Ве известуваме дека и оваа година Националната и универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“ - Скопје, на студентите - бруцоши им овозможува бесплатно членство и користење на библиотечните фондови и услуги.

За издавање на членските картички, заинтересираните студенти - бруцоши треба да се јават во просториите на Библиотеката со документ за идентификација, индекс и фотографија.

 

Ве очекуваме!

 

НУБ „Св. Климент Охридски“

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ