Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Продолжување на рокот за запишување на летен семестар

Продолжување на рокот за запишување на летен семестар

Поради дополнителното полагање по одредени предмети во тековната испитна сесија, рокот за запишување на летниот семестар се продолжува до 03.02.2011 (петок). Во тој период студентите, како и претходно, ќе можат изборот на предмети да го прават преку web страната на студентската служба на http://ssluzba.feit.ukim.edu.mk/ При тоа почнувајќи од 01.02.2012 ќе треба да се плати и адмистративна давачка за задоцнето запишување на семестар.

 

Деканат на ФЕИТ

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ