Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Продолжување на рокот за изјаснување на студентите од студиските програми ИКИ и ИНФО

Продолжување на рокот за изјаснување на студентите од студиските програми ИКИ и ИНФО

Рокот за изјаснување на студентите од студиските програми ИКИ и ИНФО е продолжен до 21.09.2011