Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Презентација на стипендии за студирање на руските универзитети

Презентација на стипендии за студирање на руските универзитети

Објавено 07.03.2015

rus_amb_logo.gif

АМБАСАДА НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЈА ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

 


ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА СТИПЕНДИИ

ЗА СТУДИРАЊЕ НА РУСКИТЕ УНИВЕРЗИТЕТИ

СРЕДНОШКОЛЦИ И СТУДЕНТИ, ДОЗНАЈТЕ СÈ ШТО ВЕ ИНТЕРЕСИРА ЗА ПРОДОЛЖУВАЊЕТО НА ВАШЕТО ОБРАЗОВАНИЕ НА СИТЕ СТЕПЕНИ, НА НЕКОИ ОД УНИВЕРЗИТЕТИТЕ ВО РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЈА.

НЕ ЈА ПРОПУШТАЈТЕ МОЖНОСТА ДА СТУДИРАТЕ ПО ЕДЕН ОД НАЈКВАЛИТЕТНИТЕ СИСТЕМИ НА ОБРАЗОВАНИЕ ВО СВЕТОТ.

СТУДИРАЊЕТО НА РУСКИТЕ УНИВЕРЗИТЕТИ СО ВЕКОВНА ТРАДИЦИЈА СЕКОГАШ Е ВИСТИНСКИОТ ИЗБОР.

 

9 МАРТ 2015 ГОДИНА, 12,00 ч.,

АМФИТЕАТАР НА ЕКОНОМСКИОТ ФАКУЛТЕТ ПРИ УНИВЕРЗИТЕТОТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ

 

ВЕ ОЧЕКУВАМЕ!

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ