Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Презентација на пракси во Германија

Презентација на пракси во Германија

СООПШТЕНИЕ

 

Во вторник 31.10.2017 година во К3-9 (кај атестите на МФС) со почеток во 16 часот ќе се одржи презентацијата за праксите во Германија за студентите од трета и четврта година на студирање.

 

Повеќе информации на https://www.mf.edu.mk/mk/content/internship-programme-german-business.

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ