Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Планинарска тура “Водно 2015 година”

Планинарска тура “Водно 2015 година”

ukimlogo.jpg

На 05.11.2015 година (четврток) ќе се одржи спортско-рекреативен, забавен и хуманитарен ден, 31-тa по ред есенска студентска планинарска тура “Водно 2015 година”.

Традиционално, покровител на Планинарската тура е ректорот на Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје.

Оваа спортска активност се одржува по повод “13 Ноември” – Денот на ослободувањето на град Скопје.

На целта на Средно Водно е обезбеден чај, а нашите колеги студенти од Факултетот за музичка уметност ќе организираат забава.

Студентите од прва година се ослободени од редовните обврски, а и останатите студенти можат да земат учество на планинарската тура.

Стартот на планинарската тура е со почеток во 10,00 часот од Институтот за земјотресно инженерство и инженерска сеизмологија (ИЗИИС), а учесниците треба да бидат присутни пред институтот во 9,30 часот.

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ