Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Печатење на интерен пријавен лист

Печатење на интерен пријавен лист

Студентите коишто нема да можат да ги испечатат интерните пријавни листови ќе имаат можност тоа да го направат во ФЛАОП 322В во следниве термини:

  • Четврток (26.01.2012) од 12:00 - 15:00 часот
  • Петок (27.01.2012) од 10:00 - 15:00 часот
  • Понеделник (30.01.2012) од 10:00 - 15:00 часот
СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ