Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Соопштение за наставата по физичко образование и спорт

Соопштение за наставата по физичко образование и спорт

СООПШТЕНИЕ

ЗА РЕДОВНИТЕ СУДЕНТИ ОД I ГОДИНА НА

ФАКУЛТЕТОТ ЗА ЕЛЕКТРОТЕХНИКА И ИНФОРМАЦИСКИ ТЕХНОЛОГИИ

ЗА НАСТАВАТА ПО ФИЗИЧКО ОБРАЗОВАНИЕ И СПОРТ

ВО I СЕМЕСТАР ВО УЧЕБНАТА 2011/2012

 

Наставата ќе се реализира по следниот распоред:

  • ПАРАЛЕЛКА А ВТОРНИК ОД 10:00 ДО 12:30

  • ПАРАЛЕЛКА Б СРЕДА ОД 12:30 ДО 14:00

  • ПАРАЛЕЛКА В ЧЕТВРТОК ОД 8:00 ДО 9:30

  • ПАРАЛЕЛКА ИНФО ПЕТОК ОД 11:00 ДО 12:30

НАСТАВАТА ЌЕ СЕ РЕАЛИЗИРА ВО САЛАТА НА МАШИНСКИОТ ФАКУЛТЕТ

Посетувањето на часовите е на доброволна основа. При тоа студентите задолжително треба да се потпишат на список каде ќе има име,презиме и број на индекс.

Студентите кои ќе ги посетуваат часовите се должни да носат соодветна спортска опрема за реализација на програмата по физичко образование и истите да дојдат 10 минути пред започнувањето на часот.

 

НАСТАВАТА ЌЕ ЗАПОЧНЕ НА 26.09.2011 (понеделник)

Повеќе информации на : www.cfos.50webs.com

 

Раководител,

Виш, пред. д-р Бранко Крстевски

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ