Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Оглас за летна пракса во EVN

Оглас за летна пракса во EVN

EVN Македонија ги повикува сите заинтересирани студенти од 3 и 4 година на додипломски студии или студенти на магистерски студии кои сакаат да реализираат летна пракса во EVN во периодот од 1 јули до 30 септември 2011 година, да достават своја куса биографија и мотивационо писмо на адреса praktikum@evn.mk најдоцна до 23 јуни 2011 година.
Во прилог се дадени огласот и програмата на летната пракса.

Оглас

Програма

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ