Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Одложена е есенската студентска планинарска тура „Водно 2016“

Одложена е есенската студентска планинарска тура „Водно 2016“

 

Ве известуваме дека поради лошите временските услови  на ден 09.11.2016 година (среда), нема да се одржи спортско-рекреативен и забавен ден, Есенска студентска планинарска тура „Водно 2016“.

За одржување на истата ќе Бидете дополнително известени.


Организационен одбор

Благоја Јовановски

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ