Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Нови термини за Линукс курсевите

Нови термини за Линукс курсевите

Поради поместување на испитната сесија и летниот семестар одржувањето на Линукс курсевите е поместено на следниве датуми:

  • “Основен курс за Linux”, 32 часа, од 11.02.2013 до 19.02.2013 год. Пријавување најдоцна до 07.02.2012
  • “Среден курс за Linux”, 40 часа, од 20.02.2013 до 05.03.2013 год. Пријавување најдоцна до 18.02.2012

Соопштение за Линукс Курсеви

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ