Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Натпревар за најдобро кратко видео на тема Обновливи извори на енергија и/или енергетска ефикасност организиран од Агенцијата за енергетика на Р.Македонија

Натпревар за најдобро кратко видео на тема Обновливи извори на енергија и/или енергетска ефикасност организиран од Агенцијата за енергетика на Р.Македонија

copy_of_.jpg

Агенцијата за енергетика на Република Македонија

преку проектот ENER-SUPPLY објавува

 

КОНКУРС

за избор на најдобро кратко видео на тема Обновливи извори на енергија и/или енергетска ефикасност

 

Генерални услови:

- членовите на групата кои го снимаат видеото да бидат жители на една од земјите партнери на проектот: Македонија, Албаниа, Босна и Херцеговина, Хрватска, Бугарија, Грција, Србија, Романија, Унгарија, Словачка и Италија.

- сите учесници да бидат постари од 18 години,

- видеото треба да трае 1,5 до 3,5 минути + 30 секунди за одјава каде ќе бидат наброени сите кои работеле на истото,

- да биде во рамките на дадената тема во коресподенција со земјата каде е снимано

- да биде со англиски превод доколку е снимено на друг јазик освен англиски

- да не нарушува приватни, авторски и било какви други законски права

- да не содржи голотија, вулгарности, закани, насилство и да не се користи за комерцијални и рекламни цели

Апликациска форма

Оригинално соопштение

 

Рокот за испраќање на видеата е 30 декември 2011. За подетални информации како и за начинот на аплицирање посетете jа страницата www.ener-supply.eu, испратете е-маил на aleksandra.kapsimalova@ea.gov.mk или јавете се во Агенцијата за енергетика на 02/3230300.