Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Листа на неактивирани предмети зa летен семестар во учебната 2016/2017 година

Листа на неактивирани предмети зa летен семестар во учебната 2016/2017 година

Објавено 18.01.2017

 

Шифра
Предмет
ФЕИТ01Л023 Автоматизација на биотехнолошки процеси
ФЕИТ07Л028 Администрирање со бази на податоци
ФЕИТ07Л017 Анализа и дизајн на интелигентни системи
ФЕИТ07Л049 Безжични и мобилни компјутерски мрежи
ФЕИТ07Л015 Веб системи и сервери
ФЕИТ07Л045 Грид структури и пресметувања во облак
ФЕИТ10Л023 Дигитална телевизија
ФЕИТ07Л031 Дистрибуирана интелигентна контрола
ФЕИТ05Л039 Електромагнетна компатибилност
ФЕИТ09Л016 Интелигентни енергетски мрежи
ФЕИТ07Л042 Менаџмент на ИКТ и CASE методологија
ФЕИТ01Л026 Мобилна роботика
ФЕИТ07Л043 Мобилни информациони системи
ФЕИТ07Л048 Мрежен софтвер и управување со компјутерски мрежи
ФЕИТ07Л027 Мрежни оперативни системи
ФЕИТ05Л024 Прекинувачки извори за напојување
ФЕИТ02Л012 Примена на микроконтролери
ФЕИТ05Л040 Проектирање на енергетски конвертори
ФЕИТ04Л028 Проектирање на фотоволтаични системи
ФЕИТ07Л016 Развој на кориснички работни интерфејси
ФЕИТ04Л027 Регулација во ЕЕС
ФЕИТ07Л046 Сензорски системи
ФЕИТ04Л017 Системи на вештачка интелигенција во ЕЕ
ФЕИТ07Л029 Складишта и обработка на податоци
ФЕИТ07Л047 Управување со ИИС во реално време