Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Курс за Embedded системи

Курс за Embedded системи

Seavus  во соработка со ФЕИТ ќе одржи тримесечен курс за Embedded системи.

Курсот е наменет и за студенти-апсолвенти на ФЕИТ или за дипломирани инженери кои сакаат да ги прошират своите познавања во оваа област.

Заинтересираните кандидати треба да се пријават на http://jobs.seavus.com/cv-builder.aspx
по што ќе следи процес на селекција на кандидатите кои ќе имаат можност да го следат курсот.

Embedded campaign poster

Embeddedcampaignposter.jpg

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ