Лични алати
Пријави се

Курс Cyber Security

Објавено на 14.06.2018 година

 

feit.jpglogoINNOFEIT.jpg

 

Факултетитот за електротехника и информациски технологии во Скопје во соработка со Центарот за трансфер на технологии и иновации ИНОФЕИТ, организира курс на тема:

„Cyber Security”

на 26-ти јуни 2018 година.

Во рамките на овој курс ќе се запознаете со основните принципи и начела на Cyber безбедноста, безбедносните напади, ранливости и одбрани, основните сигурносни поставувања во различни околини и мрежни уреди, како и начини и препораки како подобро да се заштитиме во корисетњето на секојдневните фиксни и мобилни Интернет сервиси.

Пријавувањето на заинтересираните учесниците e отворено на следниов линк:

http://cybersec.feit.ukim.edu.mk/

Учевството на курсот е бесплатно!

При што, максималниот број на учесници е 50, а минималниот е 15 (за да може да се одржи). Побрзајте да се пријавите додека има место!

Доколку има пријавено повеќе од максималниот број на учесници, ќе биде организиран истиот овој курс во дополнителен термин.

АГЕНДА

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ