Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Крводарителска акција

Крводарителска акција

Објавено на 07.02.2018 година

denosnovanjeckrmkrvodaritelstvo.jpg

На ден 14 и 15.2.2018 година во читалната на ФЕИТ и МФС од 10:30 до 16:00 часот ќе се одржи

АКЦИЈА ЗА ДАРУВАЊЕ НА КРВ

Изразете ја вашата хуманост и солидарност преку дарување на крв!

ВАШАТА КРВ СПАСУВА ЖИВОТ

Крвта е незаменлив лек, секојдневно потребна за да се продолжат многу животи

Проверете го Вашето здравје дарувајте мал дел од Вашата крв.

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ!

Да даруваме крв денес зошто утре можеби и нам ќе ни треба.

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ