Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Краен рок за дипломирање и магистрирање за промоција 2019

Краен рок за дипломирање и магистрирање за промоција 2019

С О О П Ш Т Е Н И Е

КРАЕН РОК ЗА ДИПЛОМИРАЊЕ И МАГИСТРИРАЊЕ ЗА ПРОМОЦИЈА 2019


Можност да бидат промовирани на годинешната промоција, која ќе се одржи во јуни 2019 година, ќе имаат студентите кои ќе магистрираат и дипломираат до 10.4.2019 година, а до 17.4.2019 година комплетно ќе ги завршат обврските со подигање на уверенијата за магистрирани и дипломирани.

 

Скопје, 14.3.2019 год.                                                                              Служба за студентски прашања на ФЕИТ

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ