Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Kонференција "Next generation wireless", 05.12.2015

Kонференција "Next generation wireless", 05.12.2015

Next generation wireless

Иднината на безжичните технологии веќе пристигна, креирајќи го начинот на кој комуницираме и менувајќи го светот во кој живееме.

Дознајте повеќе за трендовите од претстојната конференција "Next generation wireless", организирана од Seavus и Seavus Education & Development Center каде врвни македонски и интернационални експерти ќе ги претстават своите најнови сознанија и истражувања на ова поле.

Влезот е бесплатен, но резервацијата е задолжителна http://bit.ly/1Xtkmwy

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ