Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Известување за студентите на ФЕИТ кои дарувале крв

Известување за студентите на ФЕИТ кои дарувале крв

Деканатот на ФЕИТ ги известува сите студенти кои дарувале крв во крводарителската акција која се одвиваше во Општинската организација на Црвен крст „Карпош“, дека од 7-ми до 9-ти февруари 2012 година се поканети да дојдат во Деканатот за да си подигнат награда.

Списокот со студентите-крводарители е доставен до службените лица.

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ