Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Интерен оглас за избор на демонстратор

Интерен оглас за избор на демонстратор

Потреба од студент - демонстратор за предметот Математика 1

 

Институтот за Математика и Физика има потреба од еден студент - демонстратор на предметот Математика 1  кој би држел консултации со студенти.

Пријавените кандидати треба да ги исполнуваат следните критериуми:

  • да се студенти запишани најмалку во 5 - ти семестар на додипломски студии;
  • да имаат просечна оценка најмалку 8 од положените испити од прва и втора година;
  • да имаат просечна оценка најмалку 9 од предметите Математика 1 и Математика 2.

Заинтересираните кандидати да се пријават на e - mail:  saneva@feit.ukim.edu.mk најдоцна до петок (29.9.2017) до 12 часот.

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ