Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Електронско пополнување на пријавниот лист со предмети за запишување зимски семестар 2011/2012

Електронско пополнување на пријавниот лист со предмети за запишување зимски семестар 2011/2012

Пријавен лист со предмети за избор на предмети кои ќе ги запишат студентите во зимскиот семестар 2011/2012 може (е пожелно) да се пополни и електронски на http://ssluzba.feit.ukim.edu.mk/