Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите ИАЕСТЕ Ве води на пракса во странство

ИАЕСТЕ Ве води на пракса во странство

Дали сте студент? Или постдипломец? Дали сакате да ги проширите вашите хоризонти? Тогаш сте на вистинското место, во вистинско време.

Како и секоја година, така и оваа, ИАЕСТЕ Македонија објавува надворешен конкурс за платени стручни пракси во странство, на кој може да аплицираат сите редовни студенти кои ги исполнуваат критериумите и се на додипломски или магистерски студии на техничките факултети при универзитетите: „Св. Кирил и Методиј“ - Скопје, „Св. Климент Охридски“ - Битола, „Гоце Делчев“ - Штип и Универзитетот за информациони науки и технологии - Охрид.

Работа, искуство, пријатели од цел свет, забава... Звучи примамливо, нели?

За повеќе информации и аплицирање можете да видите тука

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ