Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите ИАЕСТЕ Македонија објавува надворешен конкурс за стручни пракси во странство

ИАЕСТЕ Македонија објавува надворешен конкурс за стручни пракси во странство

Рок на аплицирање: до 13 март 2015

IAESTE2.png

ИАЕСТЕ Македонија објавува надворешен конкурс за стручни пракси во странство, на кој може да аплицираат сите редовни студенти кои ги исполнуваат критериумите и се на додипломски или магистерски студии на техничките факултети.

Повеќе информации за конкурсот можете да најдете на официјалната веб-страна и на facebook страната на ИАЕСТЕ Македонија.

Документите за аплицирање на пракса треба да се предадат во канцеларијата на ИАЕСТЕ Македонија во барака 5, од 12 до 14 часот, најдоцна до 13.03.2015.

За сите прашања поврзани со праксите можете да се обратите на macedonia@iaeste.org, outgoing.iaestemkd@gmail.com, или директно да го контактирате Outgoing одговорниот член на ИАЕСТЕ Македонија - Димеска Тамара на 070669872.

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ