Лични алати
Пријави се

Feel the EESTEC spirit!

ЕЕСТЕК е непрофитабилна студентска организација која нуди многу можности за вашето студирање да стане интересно и забавно. Преку дружење, игри, запознавање и размена на искуства со студенти од цела Европа, имате единствена можност да се стекнете со практични знаења, како и со контакти за вашето идно дообразување и вработување.

Од 23.04.2012 (понеделник) до 25.04.2012 (среда) во периодот од 10:00 - 15:00 часот, во холот на Факултетот за електротехника и информациски технологии - ФЕИТ, ќе биде поставен штанд на кој ќе може да се информирате за активностите на ЕЕСТЕК. Промоцијата за нови членови ќе се оддржи на 25.04.2012, среда, во 20:00 часот во амфитеатарот на ФЕИТ.

НАПРАВЕТЕ ПОВЕЌЕ ЗА СЕБЕ, СТАНЕТЕ ДЕЛ ОД ЕЕСТЕК!!!

За повеќе информации посете ја страницата: www.eestec-sk.org.mk

 

EESTECLC_Skopjelogovektorsko.jpg

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ