Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Дополнителни термини за испитите по Математика и Физика 1

Дополнителни термини за испитите по Математика и Физика 1

Се известуваат студентите на ФЕИТ дека дополнителните термини за испитите по
Математика (сите задолжителни од непарните семестри) и Физика 1 се следниве:

МАТЕМАТИКА
(сите задолжителни од непарните семестри)

ВТОРНИК - 06.09.2011 во 09:00 часот

ФИЗИКА 1

ВТОРНИК - 06.09.2011 во 12:00 часот

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ