Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Дополнителен термин за испитот по Структурирано програмирање - ИНФО

Дополнителен термин за испитот по Структурирано програмирање - ИНФО

Терминот за полагање на предметот е во среда (14 септември) во 9:00 во просториите на ФЛАОП (322А)