Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Ден за ориентација

Ден за ориентација

Објавено на 26.09.2018

Во петок, 28.09.2018 год. со почеток во 12 часот Факултетот за електротехника и информациски технологии во Скопје организира Ден за ориентација на новите студенти.

Мотивот да се организира една ваква активност е да им се помогне на новите студенти побргу и поуспешно да се вклопат во новата средина.

Идните студенти ќе добијат одговори на многу прашања поврзани со тоа каде и како се одвива наставата, како и кога се организираат проверките на знаења, како да се излезе на крај со административните работи и уште многу други корисни информации.

Ве очекуваме во петок, 28.09.2018 год. во 12 часот во просторите на ФЕИТ.

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ