Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите ДЕН НА ДРВОТО - ЗАСАДИ ЈА СВОЈАТА ИДНИНА

ДЕН НА ДРВОТО - ЗАСАДИ ЈА СВОЈАТА ИДНИНА

= СПОРТСКИ Е ДА СЕ САДИ! =

И оваа година Факултетот за електротехника и информациски технологии во Скопје ја подржа есенската акција за пошумување ДЕН НА ДРВОТО - ЗАСАДИ ЈА СВОЈАТА ИДНИНА, која оваа година се одржува под мотот СПОРТСКИ Е ДА СЕ САДИ. На кампусот на факултетот беше организирано садење на садници од зимзелени и листопадни дрвjа кои за оваа цел за факултетот ги обезбеди координативниот штаб “Ден на дрвото”. Во акцијата учествуваа деканатот, професорите и студентите од прва година поддржани, од претседателот на Студентскиот парламент.

DSC04228.JPG

DSC04207.JPG

DSC04209.JPG

 

DSC04241.JPG

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ