Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите „Ден на дрвото-засади ја својата иднина”

„Ден на дрвото-засади ја својата иднина”

Eсенската акција „Ден на дрвото - засади ја својата иднина”, ќе се спроведе на 21.11.2012 година (среда).

По тој повод, Факултетот за електротехника и информациски технологии организира  два настани – садење на дрвца во дворот на ФЕИТ и средба  на студентите од прва година со  наставниците и соработниците на ФЕИТ.

Средбата ќе се организира по студиски програми во просториите на Институтите.

Агендата за настанот е следна:

11:00 часот – садење на дрвца во дворот на факултетот со наставниците и Деканот на ФЕИТ

11:30 часот – посета на студентите од секоја студиска програма на Институтите и средба со професорите и асистентите

Наставата од 21.11.2012 година за сите студенти ќе се одработи на 24.11.2012 година (сабота).

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ