Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите BIZTECH – Првиот меѓународен саем за бизнис технологии

BIZTECH – Првиот меѓународен саем за бизнис технологии

Leoron Events Dubai ве поканува да го посетите и бидете дел од BIZTECHПрвиот меѓународен саем за бизнис технологии, што ќе се оддржи на 6 и 7 февруари 2012 год. во хотелот „Александар Палас“ во Скопје. Саемот е отворен од 10:00 до 19:00 часот, а влезот за студентите од ФЕИТ ќе биде слободен.

 

За подетални информации можете да ја посетите веб-страницата http://www.biztechskopje.com/ .

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ