Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Барање за дополнителна сесија за Структурирано програмирање

Барање за дополнителна сесија за Структурирано програмирање

Почитувани,

По однос барањето од студентскиот парламент на ФЕИТ за „Барање за дополнителна сесија за Структурирано програмирање“, групата наставници кои се одговорни за овој предмет го разгледа барањето и одлучи да организира дополнителен термин за полагање на испитот Структурирано програмирање во среда 07.09.2011 година, во 09:00 часот, за сите студенти кои не го положиле испитот во терминот во август.

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ