Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Аплицирајте за Јава талент програмата на СЕАВУС

Аплицирајте за Јава талент програмата на СЕАВУС

Рок на аплицирање: до 04.03.2016

javaTalent.jpg

Софтверската компанија Сеавус објавува нов циклус обуки за Јава кои ќе започнат кон крајот на март 2016 г. во Скопје. Обуката, која е дел од Програмата за таленти на Сеавус, е наменета за дипломирани студенти или студенти на последна година на техничките факултети во земјава.

Предвидено е да трае 12 дена со четири часовни интерактивни сесии и практични работилници, вклучувајќи работа со Hibernate, Spring и обука за Unit Testing. Учесниците ќе добијат знаење и искуство за развој на апликации и ќе имаат можност да ја продолжат својата професионална кариера во Сеавус.

Компанијата ги повикува сите амбициозни и мотивирани млади луѓе да аплицираат со пополнување на електронска пријава најдоцна до 4 март 2016 г. на веб страната: http://www.career.seavus.com/.