Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите 4-ти "Нордеус хакатон" - направи игра за 24 часа

4-ти "Нордеус хакатон" - направи игра за 24 часа

Објавено 06.11.2014

Компанијата „Нордеус“ по 4-ти пат организира натпревар за брзо програмирање видео игри на 13 декември 2014 година во Белград. Сите учесници ќе имаат можност да направат игра во рок од 24 часа во просториите на „Нордеус“ во Белград. Најдобрите ги очекуваат вредни награди, а наградниот фонд изнесува над 10.000 евра.

Сите тимови или поединци кои сакаат да учествуваат треба да се пријават на www.nordeushackathon.com , кадешто ќе пронајдат повеќе детали за натпреварот.

nordeushakaton.jpg

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ