Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите 12 декември работен, се одработува „Денот на дрвото“

12 декември работен, се одработува „Денот на дрвото“

Објавено 09.12.2015

 

Министерството за труд и социјална политика ја информира јавноста дека 

12 декември 2015 година (сабота) e работен ден.

Се одработува 2 декември 2015 година (среда) - “Ден на дрвото-засади ја својата иднина”.

Наставата од 2 декември 2015 година за сите студенти ќе се одработи на 12 декември 2015 година (сабота).

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ