Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Студентски пракси Студентска пракса во Сигма-СБ

Студентска пракса во Сигма-СБ

Рок на аплицирање: до 31.07.2016

sigmasblogo.jpg

Сигма-СБ, како една од активностите од општествена одговорност обезбедува студентска пракса за студенти од областа на својата дејност.

Во рамки на редовната студентска пракса потребно е да се изработи демо деловна апликација која ќе демонстрира употреба на следните платформи, технологии, јазици: C# ( .NET платформа), Xamarin (Xamarin.Forms);

Пожелно е претходно познавање на ASP.NET, WebAPI, SQL/Т- SQL (MS SQL Server) и MS Visual Studio како развојна алатка. Искуство со Windows Forms апликации е предност.

Праксата е во времетраење според барањето на факултетот. За време на праксата обезбедено е менторство и работна околина, По завршување на праксата можен е дополнителен ангажман за изработка на апликација која ќе ги користи истите технологии.

Доколку и Вие сакатe Вашата студентска пракса да ја направите во Сигма-СБ испратете Ваше CV и барање за пракса на e-mail со субјект "За студентска пракса" на адреса: info@sigmasb.com.mk, најдоцна до 31 јули 2016 година.

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ