Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Студентски пракси Студентска пракса во Ассеко СЕЕ

Студентска пракса во Ассеко СЕЕ

Објавено 31.08.2015

assecoSEE.jpg

Оглас за пракса во компанијата ASSECO SOUTH EASTERN EUROPE

 

Со цел да се поттикне и продлабочи образовната, практичната и техничката соработка помеѓу образовните институции и Ассеко СЕЕ, се организира студентска пракса за студентите од факултетите од областа на информатичките науки и технологии.

Практикантска програма за студентите ќе се состои од презентации на практично искуство и инструкции од страна на стручни лица од Ассеко СЕЕ, како и заемно учество во работилници од различни области на информатичките технологии.

Практикантската програма е наменета за студенти со завршена најмалку втора академска година.

Праксата ќе се оддржува во текот на Септември 2015.

Сите заинтересирани студенти може да пратат биографија на: konkurs@asseco-see.mk

или да се јават на телефон: 02 3248 000 лок. 2372

лице за контакт Наташа Костојчиноска Дамјанска

Ассеко СЕЕ дооел Скопје

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ