Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Студентски пракси Резултати од објавениот оглас за вршење практична работа

Резултати од објавениот оглас за вршење практична работа

Рок на аплицирање: до 21 јуни 2015

 

Во врска со огласот за вршење практична работа објавен на 03.05.2015 год., избрани се следните студенти:

Институт за стандардизација на РМ

1

Марија Стојановиќ

2

Спасија Андова

3

Александар Беќаровски

4

Виктор Димовски

5

Елена Јовчевска

6

Бенјамин Влаисавлјевиќ

7

Ангела Јордановска

8

Мериса Личина

9

Андриана Ивановска

10

Александра Ефремова

Комерцијална банка АД Скопје

1

Стефанија Крстова

2

Софија Шутарова

3

Небојша Велковски

4

Дејан Василевски

КМГ Квазар

1

Љупчо Анев

2

Ниола Цветковски

МАКСТИЛ

1

Мартин Ристески

2

Јован Донев

3

Елизабета Димитровска

Раде Кончар - ТЕП

1

Ѓорги Полинцев

2

Владимир Настовски

3

Павел Шумејко

4

Марјан Угриновски

5

Мино Тодоров

6

Петар Трајаноски

7

Игор Јордановски

8

Елена Ѓоргиевска

 

Сите избрани студенти потребно е да испратат биографија (CV) и мотивациско писмо за извршување на студентска пракса во соодветната компанија најдоцна до недела 21.06.2015 на емаил: kokolanski@gmail.com.

Сите понатамошни информации за обавување на праксата студентите ќе ги добијат по емаил.

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ