Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Студентски пракси Практикантска работа во НЕКСТСЕНС

Практикантска работа во НЕКСТСЕНС

Објавено 27.03.2015

nextsense_logo.jpg

НЕКСТСЕНС САКА ДА ВЕ ЗАПОЗНАЕ!

Некстсенс е во постојано проширување на својот тим. Нашите решенија се светски признаени и докажани, и за таа цел ги бараме најдобрите професионалци во нашиот тим, со цел да го реализираме нашиот следен развој на производи и решенија користејќи ги последните технологии и концепти докажани на пазарот.

Работната околина е пријателска и динамична а нашите вработени се едни од најталентираните луѓе. Овде во Некстсенс, сакаме да го откриеш и реализираш својот полн потенцијал и да ги реализираш своите идеи кои ќе го сменат светот.

Придружи ни се и заедно ќе ги креираме најдобрите светски решенија! Повеќе детали на http://nextsense.com/careers.nspx.

СТУДЕНТСКА ПРАКСА

Не сакаш да го пропуштиш тековниот период во некорисни работи кои нема да го видат светлото на денот. Овде во Некстсенс, проектите значат многу и тимовите го ценат наученото знаење и вештини. Доколку си студент кој бара пракса, искористи ја оваа шанса и испрати го твоето CV на jobs@nextsense.com.