Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Студентски пракси Практикантска работа во ЕВН Македонија

Практикантска работа во ЕВН Македонија

Рок на аплицирање: до 15.06.2017

Oglas_mk_EVN_4.2017.jpg

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ