Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Студентски пракси Пракса во Стиг Комуникации Инвест

Пракса во Стиг Комуникации Инвест

Објавено 27.10.2015

logo_stig.jpg

 

Друштво за трговија и услуги Стиг Комуникации Инвест, Скопје објавува конкурс за практиканти и ги поканува студентите на ФЕИТ да аплицираат. Стиг Комуникации Инвест ги поканува заинтересираните студенти од ФЕИТ да учествуваат во програмата за практична работа во рамките на кои се достапни следните позиции за пракса:

    • ICT – Web development;
    • ICT – Graphical design.

Кандидатите за пракса треба да имаат желба да учат нови работи и да имаат оддредени почетни знаења. На најдобрите практиканти ќе им биде понудена и можност на вработување по завршување на праксата.

Заинтересираните студенти потребно е да испратат e-mail со назнака “пракса за ICT – Web development/ ICT – Graphical design ” и CV на англиски јазик на hr@stigcommunications.com.

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ